Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Marketingzseni tréning: A vállalkozás művészete

 A vállalkozás művészete
2012. február 22. (szerda) 14.00 - 18.00

Itt az ideje, hogy ne legyen szélmalomharc a vevőszerzés.
Itt az ideje, hogy szervezettebben, eredményesebben működjön a céged.
Itt az ideje, hogy úgy élhess, ahogy Te akarsz.

Itt az ideje, hogy megtanuld A VÁLLALKOZÁS MŰVÉSZETÉT.

Egyetlen "kis" probléma áll csak közted és a céljaid között: A tegnapi módszerekkel már nem lehet a mai piacon sikeres céget építeni.

A vállalkozás művészete azoknak az alappilléreknek a felépítéséről szól, amelyekre a mai "új világban" minden sikeres vállalkozás épül, és amelyekkel minden vállalkozónak foglalkoznia kell, hogy egyáltalán rajthoz tudjon állni a versenyben. Nem felhőkarcolókról beszélünk: pusztán az alapokról, amelyek nélkül minden munkád, energiád, izzadságod maximum arra elég, hogy még egy kicsit a víz fölött tudd tartani a fejed, hogy még ma ne dőljön össze minden...

LEHET ma sikeres, nyereséges stabil, jól működő céget építeni, de ismerned kell a mai világban működő vállalkozás felépítésének művészetét, ami teljesen más, mint akár 1-2 évvel ezelőtt. Ha nem úgy megy a céged, ahogy szeretnéd, akkor nem "még egy réteg festék" kell rá, hanem teljes felújítás - az alapokkal kell kezdened.

Ez egy Marketingzseni tréning, aminek a részvételi díja 9.700 Ft + ÁFA (bruttó 12.319 Ft) (a havidíjas, tartozásmentes MarketingMérnök ügyfeleink számára INGYENES. Ez a MarketingMérnök havi előfizetési díjának része, a MarketingMérnök LV-re ez nem vonatkozik. Ha MarketingMérnök LV tulajdonos vagy (tehát nem fizetsz havidíjat), kattints a a PIROS gombra.).

A jelentkezéshez kattints a megfelelő gombra!