Partnermarketing 2.0 tréning csomag
a legnagyobb kitörési lehetőség kis- és középvállalkozások számára


Ha figyelmesen végignézted a Partnermarketing 2.0 videót az előző oldalon, akkor tudod, hogy ha nem használod a partnermarketinget, akkor rengeteg pénzt hagysz az asztalon.

A partnermarketing a legnagyobb "titkaim" egyike - ami egyáltalán nem titok abban az értelemben, hogy évek óta próbálom rávenni az ügyfeleimet, hogy használják ezt a módszert, kit több, kit kevesebb sikerrel. A partnermarketing a sorozatban, egymás után, megállás nélkül, menetrend szerint érkező  marketing és üzleti sikereimnek az egyik legfontosabb (nyílt) titka. Ha megengeded, megtanítom Neked azt, amit az elmúlt 4 évben tanultam meg a gyakorlatban a partnermarketingről: azt, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy működjön, és gazdaggá tegyen.

Építs akkora listát, amekkorát nem szégyellsz.
Adj el annyit, amennyiről eddig álmodni sem mertél.
Érd el a céljaidat.


Természetesen hiteltelen lenne az ajánlatom, ha nem lennék a partnermarketing hatékonyságának élő példája:

Az elmúlt 4 évben a bevételeim több mint 90%-a partnermarketingből származott

Partneri viszonyban vagyok vagy dolgoztam már együtt az ország szinte minden ismert marketingesével.

A legelismertebb marketing szakemberek (akiket egy hagyományos üzleti modellben konkurensnek = ellenségnek tartanának) ajánlják a Partnermarketing 2.0 tanfolyamomat a saját ügyfeleiknek is.

Éppen most zártuk le több mint egy tucat elismert marketingessel az ország eddigi legnagyobb és legsikeresebb partnermarketing kampányát, amivel többek között 22 ezer fővel nőtt az email listánk mindössze 2 hónap alatt.

A 2010. első félévi bevételünk háromszorosa volt a 2009. első félévi bevételünknek, és a különbség tisztán kimutathatóan partnermarketingből származik (érdekes egybeesés, hogy 2010. első félévében pontosan háromszor annyi marketing partnerünk volt a kampányainkban, mint 2009. hasonló időszakában).

Maga a Partnermarketing 2.0 tanfolyam is egy partneri viszony keretében készült (Surányi Ferenccel, a Vállalkozz Hatékonyan Klub alapító tagjával).

Szerinted hiszek a partnermarketingben?

A válasz egyszerű: nem, nem hiszek benne. Semmi szükségem rá, hogy "higgyek benne". A Partnermarketing 2.0 bevezető videóit Las Vegasban (ahol idén negyedszer voltam), és a mexikói Riviera Maya-n készítettem - a partnermarketing tette lehetővé számomra, hogy beutazzam a világot (51 országnál járok...), és közben ezekben az országokban is partneri kapcsolatokat építsek. Igen, nagyon jól megy az üzlet. És azt szeretném, hogy Neked is nagyon, nagyon jól menjen.

Ha a fentieket dicsekvésnek szántam volna, akkor megérdemelném, hogy bezárd az oldalt és valami értelmesebb tennivaló után nézz. De nem ez a helyzet - azért írtam, hogy tudd, hogy a partnermarketing működik, és nem is akárhogyan. És azért írtam, mert segíteni akarok Neked, hogy neked is működjön. Ez a jelenlegi legnagyobb kitörési lehetőség egy kis- vagy középvállalkozás számára.

Hogyan szállhatsz be ebbe a milliárdos üzletbe? Ennek a pontos receptjét (nem az "elméletét", hanem a gyakorlati tennivalókat) tanulhatod meg a Partnermarketing 2.0 tréningcsomagból.

A Partnermarketing 2.0 csomag tartalma
1. DVD
Pálinkás Róbert:
Hogyan veszíted el a lehetséges bevételed 80%-át?

Akár tetszik, akár nem: Magyarország a hobbivállalkozások hazája. A legtöbb cég kényszervállalkozás-ként, vagy a tulajdonos szerelem-gyerekeként született, és nem üzleti megfontolásokra, átgondolt stratégiára épült. Mi különböztet meg egy "hobbivállalkozót" egy profi vállalkozótól? Miért van az, hogy a magyar cégek többsége olyan módon működik, ami kizárja az elérhető bevétel 80%-át és szó szerint elriasztja a vevőket, ahelyett, hogy magához vonzaná őket? Miért van az, hogy a "szakmai presztizs" a nyereség egyik legnagyobb ellensége, és mire kell koncentrálnunk helyette? Ez az előadás egy kis, zártkörű rendezvényen felvett "ébresztő", tükör és recept, ami először, és kizárólag ebben a csomagban elérhető azoknak a cégtulajdonosoknak és vállalkozóknak, akik szeretnének sokkal profibb, sokkal nyereségesebb vállalkozást építeni.


2. DVD
Pálinkás Róbert:
Az IGAZI internet marketingAz IGAZI internet marketing Magyarországon még el sem indult. Szinte senki nem ért hozzá, és szinte senki nincs, aki jól csinálja. A legtöbben akik használják az internetetet a marketingjükben, még csak addig jutottak, hogy fújtak a hagyományos marketingjükre egy kis internet spray-t, és azt gondolják, hogy az az "online marketing". Az internet marketing hatalmas üzleti lehetőség. Világszerte több millió ember ebből él. Magyarországot még épphogy csak megcsapta a szele. Amit eddig láttál, az még bemelegítésnek is kevés. Ez a maratoni (2 óra 20 perces) előadás olyan, eddig csak kevesek számára elérhető rálátást ad az internet marketing jelenére és jövőjére, ami után garantálom, hogy teljesen más fényben fogod látni azt, hogy milyen hatalmas, kihasználatlan lehetőségek vannak benne. Miért fontos ez? Hogy beszállhass az IGAZI internet marketing sokmilliárdos üzletébe.


3. DVD
Partnermarketing 2.0 - 1. rész
Pálinkás Róbert: A sikeres partnermarketing pontos receptje

Mi volt a Partnermarketing 1.0 (az első próbálkozás), és hogyan sikerült ezzel teljesen tönkretenni a partnermarketinget? Tény, hogy ma Magyarországon a partnermarketing nem működik. Ugyanakkor világszerte több százezren vannak, akik dollármillókat keresnek belőle. Pontosan mi az a partnermarketing, és hogyan kell úgy csinálni, hogy működjön? Amíg nem tudunk elszakadni a hagyományos üzleti modellektől (mivel itt másképp működnek a dolgok) és nem végezzük el azt az előkészítő munkát, amit ennek az előadásnak a pillanatáig SENKI nem végzett még el Magyarországon, addig a partnermarketing nem is fog működni. Akik belevágnak és megteszik, amiről ebben az előadásban szó van, azok százmilliókat kereshetnek partnermarketinggel - és ami a legfontosabb, ez nem elmélet, mert ezt egy olyan előadótól tanulhatják meg, aki ezt már meg is tette.


4. DVD
Partnermarketing 2.0 - 2. rész
Surányi Ferenc: Gyakorlati példák: sikeres partnermarketing MagyarországonSurányi Ferenc megmutatja a gyakorlatban, hogy az első három előadásban elhangzott módszerek hogyan működnek akkor, ha a gyakorlatban használjuk őket. Lépésről lépésre bemutat két sikeres partnermarketing kampányt, amelyek a Partnermarketing 2.0 alapelveire épültek, és rendkívüli eredményeket és nyereséget hoztak. Megmutatja, hogy mit és hogyan kell tenned a gyakorlatban egy sikeres partnermarketing kampány felépítéséhez, plusz néhány olyan trükköt is megmutat, amelyek a hagyományos marketing kampányok eredményeit többszörösére képesek növelni, méghozzá nulla, vagy minimális többletköltséggel.


Partnermarketing 2.0
Összefoglaló és munkafüzet
+ DVD index

 

Ez a 35 oldalas összefoglaló és munkafüzet kiemeli a tréning legfontosabb részeit, gyakorlati feladatokat ad, hogy ne csak elméletben értsd, hanem a gyakorlatban is használatba vedd az új Partnermarketing módszereket, és egyben indexként is szolgál a DVD-khez: minden fontosabb tudnivalót leír címszavakban, és megmutatja, hogy melyik DVD-n, hány perc és másodpernél találsz bővebb információt az adott témáról.


Marketingzseni Partnerközpont

Korlátlan hozzáférés az ország egyetlen Partnermarketing 2.0 alapokra épülő online marketing partnerkeresőjéhez

Ez egy egyedülálló és rendkívül értékes plusz eszköz a Partnermarketing 2.0 tréningen megtanultak gyakorlati megvalósításához. A Partnerközpont legértékesebb része a Partnerkereső, ahol marketing partnereket találhatsz a Neked megfelelő "paraméterekkel" - célzottan kereshetsz a Hozzád hasonlóan partnermarketing kapcsolatokat keresők adatbázisában. A hozzáférés ehhez a partnermarketing adatbázishoz egymagában megérné a tréning teljes árát, de ez a Partnermarketing 2.0 tréning csomagot megvásárlóknak INGYENES.


A Partnermarketing 2.0 tréningcsomagban
találod azt a módszert, ami valódi, két lábbal a földön járó, pontosan kidolgozott receptet ad arra, hogy hogyan tudod megtöbbszörözni a céged bevételét, befolyását, sikerét és nyereségét. Hogy ezt már sokan ígérték előttem?Kit érdekel? Igen kevés az olyan ember a mi szakmánkban, aki nem csak mondja, hanem mutatja is - aki saját maga is a saját módszereit használja, és élő példája annak, hogy amit tanít, az működik. Ez az egyetlen bizonyíték, amit meg kell nézned, hogy eldönthesd, meleg levegőt kínálnak Neked, vagy aranyat érő, kipróbált és bevált, biztos utat az üzleti sikerhez.

Kedves cégvezető, vállalkozó, marketinges barátom! Egy valódi kitörési lehetőség előtt állsz.

Nem menj el mellette.

A teljes Partnermarketing csomag ára nettó 44.000 Ft + 1.200 Ft postaköltség. A számlád rendezése után a csomagot futárral szállítjuk, hogy a lehető leghamarabb használatba vehesd.

A Partnermarketing 2.0 tréning csomagra egy teljes évig pénz-visszafizetési garanciát vállalunk - ha visszaküldöd nekünk a csomagot bármikor egy éven belül azzal, hogy úgy gondolod, nem érte meg az árát, kérdés nélkül visszafizetjük a teljes összeget, amit fizettél érte.

Így kockázat nélkül megrendelheted a Partnermarketing 2.0 csomagot, és egy teljes éved van, hogy kipróbáld a benne lévő módszereket. Gondolod, hogy ha nem lennék benne biztos, hogy működik, amit tanulhatsz belőle, megérné ilyen garanciát vállalni?

 

Rendeld meg itt a Partnermarketing  2.0
DVD tréning csomagot!


(4 db DVD, letölthető munkafüzet, Partnerközpont online hozzáférés)

Vezetéknév 
 
Keresztnév 
 
Email 
 
Cégnév 
 
Irányítószám 
 
Város 
 
Utca, házszám 
 
Mobiltelefonszám 
 
Weboldal (ha van)
 
Más postacímet adok meg
 
Címzett neve 
 
Irányítószám 
 
Város 
 
Utca, házszám