Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Az igazi válságkezelés (DVD)

 
A MarketingMérnök rendszerünket használó ügyfeleimnek tartottam néhány hónappal ezelőtt egy zártkörű találkozót, ahol arról volt szó, hogy hogyan kell eredményesen kivédeni egy válságot és kedvezőtlen külső tényezők ellenére is növelni egy cég bevételét és nyereségét.

Nem költségcsökkentésről, közhelyekről, elméleti tanácsokról van szó az előadásban, hanem 5 konkrét lépést mutatok meg benne, részletekbe menően és egyszerűen, amelyeket bármely vállalkozás meg tud tenni. Ezek annyira gyakorlatias és konkrét tennivalók, hogy amelyik cég megteszi ezeket a lépéseket, annak elkerülhetetlenül javulni fog a helyzete, több bevétele és több nyeresége lesz.

Ezeket a lépéseket még senki nem foglalta össze egy ilyen azonnal használható, gyakorlatias válságkezelési módszerbe. A módszer "titka" az, hogy a végtelen lehetséges variáció közül pontosan azokat a konkrét pontokat és tényezőket mutatja meg, amelyeket megváltoztatva válság-biztossá, nyereségesebbé válik egy cég. Nem okoskodás, nem "ötletek" vannak az előadásban, hanem egy 5 lépésből álló konkrét módszer. Az eredmény sem szubjektív, az első lépéstől kezdve konkrétan mérhető.

Az 5 lépéses módszer pontosan olyan, amilyennek egy eredményes válságkezelési módszernek lennie kell: radikális, hatékony és mérhető.

A DVD ára 4970 Ft + ÁFA

A kézbesítési díj utánvéttel 890 Ft+ ÁFA

Az ÁFA visszaigénylésre alkalmas számlát a DVD-vel együtt küldjük.


A DVD-re feltétel nélküli 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk egy teljes évig. Ha úgy érzed, nem felelt meg az elvárásaidnak, nem adta azt, amit ígértem, kérdés nélkül visszafizetjük az árát.A megrendeléshez add meg az alábbi adatokat:
Email 
 
Vezetéknév 
 
Keresztnév 
 
Mobiltelefonszám 
 
Fax
 
Cég honlapja
 

Számlázási információk
 

Cégnév
 
Irányítószám 
 
Város 
 
Utca, házszám 
 
Más postázási címet adok meg
 

Postázási információk
 

Név 
 
Irányítószám 
 
Város 
 
Utca, házszám