Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Kutyagumi Marketing (DVD)

 
"Attól, hogy egy kutyagumit megforgatsz porcukorban, még nem lesz belőle fánk."

Szóval minden rendben van a termékeddel (szolgáltatásoddal), csak bele kellene forgatni egy kicsit több porcukorba, akarom mondani, marketingbe, és minden problémád megoldódna?

Ha megkérdezel egy vérbeli vállalkozót, hogy értékelje a saját termékét 1-től 10-ig, akkor ritkán fogsz 8-9 alatti pontszámot kapni válaszként.

Ha megkérdezed ugyanezeknek a cégeknek a vevőit, akkor ritkaságszámba megy, ha 5-6-nál jobb értékelést kapsz.

Nem, nem gondoljuk azt...

... hogy a legtöbb cégvezető, cégtulajdonos szerelmes a termékébe és durván felülértékeli annak erényeit, miközben irreálisan alulértékeli a konkurenciát. Egyáltalán nem gondoljuk ezt. Nem gondoljuk. Tudjuk.

Következésképpen a legtöbb intelligens, kreatív, keményen dolgozó cégvezető (és minden tiszteletünk és elismerésünk az övék, függetlenűl attól, ami most következik?) egy olyan álomvilágban él, soha le nem véve a rózsaszín szemüvegét, ami sehol máshol nem létezik, mint az ő fejében.

Sajnos azonban ez nem optimizmus, hanem súlyos rövidlátás.

Aki nem látja objektíven (és hidd el, szinte senki nem látja objektíven) a saját termékét és piaci helyzetét, annak esélye sincs arra, hogy kitörjön az ipari átlagból és kiemelkedő, átlagon felüli, rendkívüli termékeket vagy szolgáltatásokat hozzon létre. Végülis minek strapálja magát, ha már úgyis jó a termék, csak több vevőre van szüksége, nem?

Ez a tréning három dolgot ígér

- és a téma sajátossága miatt az első kettő az, ami miatt nagyon sokan, akiknek annyira szükségük lenne erre a tréningre, mint egy falat kenyérre, NEM fognak eljönni rá. Mi ez a két dolog?

1. Megmutajuk, hogy hogyan tudod OBJEKTÍVEN megítélni, hogy mennyire jó (vagy nem) a terméked a piacon, a többi ajánlathoz képest, a vevőid szemében.

2. Megmutatjuk, hogy mennyivel többen és mennyivel jobb pozícióban vannak a konkurenseid mint gondolod, készen arra, hogy elvigyék a vevőidet. Sőt. El is viszik.

A fenti két ok az, ami miatt lehet, hogy Téged sem érdekel a tréning.

Ha úgy gondolod, erre a DVD-re nincs szükséged, akkor rohanj és rendeld meg: életveszélyben van a céged. Ha úgy gondolod, hogy nincs rá szükséged, és mégsem veszed meg, ne mondd, hogy nem szóltunk. Pont Neked raktuk össze ezt a tréninget, hogy meglásd azt, ami eddig elkerülte a figyelmedet, mielőtt túl késő.

Persze van még egy 3. pont is a tréningben:

3. Megmutatjuk, hogy mit kell tenned, hogy az előnyödre fordítsd a helyzetet, és a gyanútlan konkurenseid találják magukat abban a helyzetben, amiben most Te vagy.

A DVD ára 17.000 Ft + ÁFA 

A kézbesítési díj 890 + ÁFA

A bruttó összegről proforma számlát küldünk. A megrendelésedet az átutalás beérkezése után 1 munkanapon belül teljesítjük, futárszolgálattal.  Az ÁFA visszaigénylésre alkalmas számlát a DVD-vel együtt küldjük.


A DVD-re feltétel nélküli 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk egy teljes évig. Ha úgy érzed, nem felelt meg az elvárásaidnak, nem adta azt, amit ígértem, kérdés nélkül visszafizetjük az árát.A megrendeléshez add meg az alábbi adatokat:
Email 
 
Vezetéknév 
 
Keresztnév 
 
Mobiltelefonszám 
 
Fax
 
Cég honlapja
 

Számlázási információk
 

Cégnév
 
Irányítószám 
 
Város 
 
Utca, házszám 
 
Más postázási címet adok meg
 

Postázási információk
 

Név 
 
Irányítószám 
 
Város 
 
Utca, házszám