Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Ingyenes Marketingzseni anyagok

Marketingzseni rendszer 2.0

 


Éveken keresztül előadások, tréningek százait tartottam azokra a stabil alapokra építve, amelyek minden sikeres marketing tevékenység alapját képezik. Akár egy egyszemélyes cég, akár egy világszerte működő nagyvállalat marketing tevékenységéről van szó, az alapok mindig azonosak. Egyszerűek és következetesek, mint a sakk vagy a tenisz szabályai. Akár profik, akár amatőrök "játsszák" a marketing játszmát, a siker mögött mindig megtaláljuk ugyanazt a négy tényezőt, a kudarcot pedig ezek közül egynek vagy többnek a hiánya vagy nem megfelelő megoldása okozza.

Akkor mégis miért kellett változtatni az évek óta ismert és bevált Marketingzseni rendszeren? Miért kellett ennyi év után hozzányúlni az alapokhoz?

Mert (talán a számítástechnika után) a marketing az egyik leggyosrabban fejlődő és változó iparág a világon.

És azért, mert minden jó dolog számára eljön az az idő, amikor még jobb kell hogy legyen, ha meg akar felelni egy gyorsan fejlődő iparág minden kihívásának.

Az új Marketingzseni rendszer újradefiniálja a sikeres marketing alapjait. Mennyire hatékony ez az új rendszer? Annyira, hogy biztos vagyok benne, hogy új ötleteid lesznek a saját marketinged hatékonyságának javítására, még mielőtt a leírásának a végére érnél.


A letöltéshez add meg a következő adatokat:

Email *
 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Cégnév *
 
(Ha nincs vállalkozásod, kérlek, ide is a neved írd.) 

Irányítószám *
 
Város *
 
Utca, házszám *
 
Mobiltelefonszám *
 
Fax
 
Honlap
 
 
Az adataid biztonságban vannak nálunk! Mi is utáljuk a kéretlen emaileket, és soha nem küldünk ilyet. Az adataidat nem adjuk ki másnak, nem adjuk el és nem engedjük, hogy bárki más hozzáférjen vagy bármilyen célra felhasználja. A regisztráció feltétele a Felhasználási feltételek elfogadása.
 

Felhasználási feltételek