Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Ingyenes Marketingzseni anyagok

Válságkezelés helyett - válságbiztos cégépítés

 


Ha úgy van felépítve a céged, hogy akár van válság, akár nincs, sziklaszilárdan állja a sarat, mint egy ötszáz éves tölgyfa a szélviharban, akkor Téged sokkal kevésbé ráz meg egy válság vagy egy drasztikus valuta-árfolyam változás. Ha valaki kihúzza a szőnyeget a gazdaság lába alól és hirtelen eltűnnek a vevőid és az árrésed jó része, az csak pillanatnyi nehézség akkor, ha a céged megingathatatlanul stabil alapokon áll. Akkor vagy bajban, ha az alapok nem stabilak. A hurrikán vagy a földrengés az összetákolt kunyhókat kártyavárként dönti össze. A stabil, katasztrófabiztos építmények megússzák a legtöbb természeti csapást.

Ebben a cikkben három olyan lépést találsz, amelyeket ha megteszel (nem ígérem, hogy feltétlenül könnyűek lesznek), az olyan hatással lesz a cégedre, mintha egy áthatolhatatlan védőburkot építenél köré.
A letöltéshez add meg a következő adatokat:

Email *
 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Cégnév *
 
(Ha nincs vállalkozásod, kérlek, ide is a neved írd.) 

Irányítószám *
 
Város *
 
Utca, házszám *
 
Mobiltelefonszám *
 
Fax
 
Honlap
 
 
Az adataid biztonságban vannak nálunk! Mi is utáljuk a kéretlen emaileket, és soha nem küldünk ilyet. Az adataidat nem adjuk ki másnak, nem adjuk el és nem engedjük, hogy bárki más hozzáférjen vagy bármilyen célra felhasználja. A regisztráció feltétele a Felhasználási feltételek elfogadása.
 

Felhasználási feltételek