Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Marketingzseni tréning: A vállalkozás művészete

 


2012. február 22. (szerda) 14.00 - 18.00 óra között
 
Ramada Aquaworld Resort

Budapest IV., Íves út 4.

Rendeben, jó irányban haladsz, már csak egy lépés és ott lehetsz ezen a tréningen - amiről nyugodtan merem azt állítani, hogy itt garantáltan sokkal drágább otthon maradni. Ha akár már ezen a héten növelni szeretnéd a nyereségedet,  akkor itt lesz a recept. Plusz még több mint egy tucat hasznos eszköz a mai piacon való túléléshez, amelyeket összefoglalva úgy neveztem el, hogy A vállalkozás művészete.

Mivel ismerem a tartalmát, elmondhatom, hogy sok tréninget tartottam már, de ebbe raktam bele a  leggyorsabban használható módszereket a legnagyobb problémáid megoldására, a nyereséged, a sikereid és a szabadidőd növelésére.

Még dolgozol az újévi fogadalmaidon? Köztük volt a több szabadidő, hogy odafigyelsz az egészségedre, hogy kevesebbet dolgozol több eredménnyel, hogy legyen időd a családodra és végre úgy élj, ahogy Te akarsz?

Ezek lesznek a mellékhatásai annak, ha megcsinálod azokat a dolgokat a cégedben, amiket szerdán A vállalkozás művészete tréningen szeretnék megmutatni Neked.


Regisztrálj most, hogy segítehessek növelni a nyereségedet,  és segíthessek megtalálni a legfontosabb dolgokat, amiket meg kell tenned a fejedben és a cégedben ahhoz, hogy jobban menjen a vevőszerzés, és egy szervezettebb, eredményesebb céget tudj építeni, hogy végre úgy élhess, ahogy Te akarsz.

A Vállalkozás művészete tréning részvételi díja 9.700 Ft + ÁFA (bruttó 12.319 Ft) (havidíjas, tartozásmentes MarketingMérnök ügyfeleink számára INGYENES).

A jelentkezéshez add meg a következő adatokat:

E-mail cím *
 
Vezetéknév *
 
Keresztnév *
 
Cégnév *
 
Irányítószám *
 
Város *
 
Utca, házszám *
 
Mobiltelefonszám *
 
Fax
 
Weboldal címe