Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Prémium Marketingzseni anyagok

 

Kutyagumi Marketing Tréning (DVD)

"Attól, hogy egy kutyagumit megforgatsz porcukorban, még nem lesz belőle fánk."

Szóval minden rendben van a termékeddel (szolgáltatásoddal), csak bele kellene forgatni egy kicsit több porcukorba, akarom mondani, marketingbe, és minden problémád megoldódna?

1. Megmutajuk, hogy hogyan tudod OBJEKTÍVEN megítélni, hogy mennyire jó (vagy nem) a terméked a piacon, a többi ajánlathoz képest, a vevőid szemében.

2. Megmutatjuk, hogy mennyivel többen és mennyivel jobb pozícióban vannak a konkurenseid mint gondolod, készen arra, hogy elvigyék a vevőidet. Sőt. El is viszik.

3. Megmutatjuk, hogy mit kell tenned, hogy az előnyödre fordítsd a helyzetet, és a gyanútlan konkurenseid találják magukat abban a helyzetben, amiben most Te vagy.


További információk és megrendelés>>

 

 


Claude Hopkins: Tudományos reklámozás (könyv)

"Senkit, semmilyen szinten nem szabadna a reklámozás közelébe engedni, amíg hétszer el nem olvasta ezt a könyvet. Nekem megváltoztatta az életem irányát.

Mindig, amikor egy rossz hirdetést látok, arra gondolok, hogy "aki ezt írta, az nem olvasta Claude Hopkins könyvét." Ha elolvastad ezt a könyvet, akkor soha többé nem fogsz rossz hirdetést írni, de jóváhagyni sem."

David Ogilvy a Tudományos reklámozás című könyvről

További információk és megrendelés>>
  


Túlerőben DVD tanfolyam (6 DVD)

A megállíthatatlan üzleti siker eszközei
 
2009. januárjában egy tucat sikeres vállalkozó maga mögött hagyta a latyakos, borús magyar telet és elrepült az afrikai kánikulába, hogy Zanzibar legexkluzívabb szállodájának Elnöki Villájában részt vegyenek egy hat napos, zártkörű rendezvényen. Mi lehetett ebben annyira értékes,hogy akik ott lehettek, úgy gondolják, jóval többet ért, mint a 2,5 millió Ft, amit fizettek érte?

Annak a receptje, hogy hogyan kell úgy felépíteni egy vállalkozást, hogy bármit kibírjon, folyamatosan növekedjen, egyre nagyobb sikereket elérve, növekvő nyereséggel, magabiztosan tarolja az akadályokat és megállíthatatlanul haladjon és vigyen Téged is a kitűzött céljaid felé. Ez az exkluzív előadás sorozat most először elérhető 6 DVD-n.


 

 

 


Az igazi válságkezelés (DVD)

Mindenki beszél a válságról, és mindenkinek vannak tippjei és ötletei, de az igazi válságkezelés lépéseit még senki nem foglalta össze egy ilyen azonnal használható, gyakorlatias válságkezelési módszerbe. A módszer "titka" az, hogy a végtelen lehetséges variáció közül pontosan azokat a konkrét pontokat és tényezőket mutatja meg, amelyeket megváltoztatva válság-biztossá, nyereségesebbé válik egy cég. Nem okoskodás, nem "ötletek" vannak az előadásban, hanem egy 5 lépésből álló konkrét módszer.

Az eredmény sem szubjektív, hanem pontosan olyan, amilyennek egy eredményes válságkezelő módszernek lennie kell: radikális, hatékony és az első lépéstől kezdve mérhető.

További információk és megrendelés>> A marketing siker 4 "A" betűje (DVD)

Van négy olyan tényező, amelyek döntő szerepet játszanak abban, hogy egy hirdetés, egy marketing kampány, sőt, akár egy egész marketing stratégia bukás vagy átütő siker lesz.

Ezeket mutatja be és segít használatba venni ez a DVD és a hozzá tartozó munkafüzet.

Az előadás felvétele a 2. Országos Cégvezetői Csúcskonferencián készült. A Konferencia 276 résztvevőjének az átlagos értékelése erről az előadásról 10 pontból 9.16 volt. Volt, aki azt mondta, hogy még soha nem hallott ilyen "tömény" előadást a marketingről. Volt, aki úgy fogalmazott, hogy "ha ezzel nem tudja megháromszorozni a cége bevételét, akkor tényleg nem tudja, hogy mivel lehetne".

További információk és megrendelés>> 
Marketingiskola (Online tréning)

A céged bevétele töredéke annak, amennyi lehetne, mert az, ami a bevételt hozza, az nem a terméked vagy szolgáltatásod. Mennyi bevételt hoz egy eladatlan termék vagy szolgáltatás?

Ami a bevételt hozza, az a marketing. Ha nem értesz hozzá, akkor pedig a marketing hiánya az, ami kiaknázatlanul hagyja a cégedben rejlő lehetőségeket és megfoszt a potenciális bevételed  legnagyobb részétől.

A profi marketing hiánya sokkal több kárt és elmaradt bevételt okoz a cégednek, mint a válság, az összes konkurensed, a körbetartozások és a vállalkozás-ellenes adórendszer együttvéve.

A MarketingIskola az első olyan tanfolyam az országban, ami a marketing teljes folyamatára, minden lépésére megtanít a gyakorlatban. Nem tankönyv, hanem egy több hónapos online tréning, videókkal, prezentációkkal, és tele gyakorlati feladatokkal. Mire a végére érsz, érteni fogod a marketinget és képes leszel ezt a tudást a gyakorlatban használni.

További információk és megrendelés>>